Urakoitsijat antavat hyvän arvosanan Sähköinfolle

1.8.2017

Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton alkuvuodesta tekemän jäsentyytyväisyyskyselyn mukaan liiton jäsenet ovat erittäin tyytyväisiä Sähköinfon tuottamiin palveluihin.

Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsenkyselyyn vastanneista 188 yrityksestä 176 katsoi, että Sähköinfo tarjoaa heille erittäin hyviä (67 vastaajaa) tai melko hyviä (109) koulutuspalveluita.

Sähköinfon kustantamat lehdet Sähköala ja Sähkömaailma saivat koko kyselyn parhaan arvosanan. Lehtiä piti erittäin hyvinä 88 vastaajaa ja melko hyvinä 93 vastaajaa. Melko huonoina lehtiä piti kuusi vastaaja ja kolme väitti, ettei tunne kaikkien liiton varsinaisten jäsenten postilaatikkoihin kymmenen kertaa vuodessa ilmestyviä julkaisuja. Myös Sähköinfon kirjat saivat lähes yhtä hyvän arvosanan kuin lehdetkin. ST-kortistoon ja tietokansioihin erittäin tyytyväisiä oli 77 vastaajaa ja melko tyytyväisiä 91.

Sähköinfon toimitusjohtaja Olli-Heikki Kyllönen toimii myös talon julkaisujen vastaavana päätoimittajana.

Avoimissa kommenteissa joku jopa totesi, että ”kun ei täydellinen ole mahdollista, niin inhimillisyys huomioiden parasta mahdollista toimintaa”. Sähköinfon ja STUL:n toimitusjohtaja Olli-Heikki Kyllönen kiittää:

– Kiitos! Palaute lämmittää ja osoittaa henkilöstömme sisäistäneen työnsä tarkoituksen. Palaute myös velvoittaa pitämään tason korkealla ja huolehtimaan siitä, että meillä on jatkossakin kykyä ja taitoa vastata alan toimijoiden muuttuviin tarpeisiin, Kyllönen sanoo.

Sähköinfo Oy on Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n 100 % omistama palveluyhtiö. Liiton jäsenet saavat Sähköinfon kurssien hinnoista 35 % jäsenalennuksen.