Paloilmoitinjärjestelmä pieniin sekä suuriin kohteisiin

10.10.2013

Prodex-500PRODEX-500 on osoitteellinen ja konventionaalinen paloilmoitinkeskus samassa keskuksessa. Keskuksen koko on kasvatettavissa yhden osoitteellisen suursilmukan järjestelmästä aina neljän suursilmukan järjestelmäksi HOAN-silmukkakortteja käyttäen tai 32 ryhmän konventionaaliseksi järjestelmäksi HOCO-silmukkakorteja käyttäen. Lisäksi on mahdollista tehdä molemmista järjestelmistä yhteisiä kokoonpanovariaatioita, joissa on käytössä osoitteellinen ja konventionaalinen järjestelmä samassa keskuksessa.

Suomessa valmistettu Prodex-500 paloilmoitinkeskus soveltuu suuriin sekä pieniin kohteisiin kuten kouluihin, toimistokiinteistöihin tai hotelleihin. Keskuksen hallinta, ylläpito ja konfigurointi tapahtuu paikanpäällä kannettavalta PC:ltä tai modeemin välityksellä huoltoliikkeestä. Keskitinyksikön kautta on mahdollista yhdistää 12 kappaletta paloilmoitinkeskuksia yhdeksi järjestelmäksi.

Paloilmoitinkeskuksen käyttölaite on integroitu keskukseen, mutta halutessa MUP-käyttölaitteen saa myös erillisenä osana. Käyttölaite on varustettu suurella graafisella näytöllä ja se tukee kuutta eri kieltä. Samaan järjestelmään voidaan liittää maksimissaan kahdeksan MUP-käyttölaitetta.

Lisätietoja: Oy Hedengren Ab
www.hedengrensecurity.fi