Adel Hattab Helvarin toimitusjohtajaksi

3.8.2017

Helvar Oy Ab:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Adel Hattabin 1.9.2017 alkaen.

Helvarin ledituotantoa

DI, MBA Adel Hattab (55) siirtyy Helvarille Outotec Oy:stä, jossa hän on toiminut johtoryhmän jäsenenä vastaten yrityksen avainasiakkaista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Tätä ennen Hattab on toiminut johtotason tehtävissä esimerkiksi Metson, Nokian ja Nokia Siemens Networksin palveluksessa.

– Adel Hattabilla on laaja ja pitkäaikainen kokemus kansainvälisen tason digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä. Hänen osaamisensa ICT-alalta luo hyvän pohjan kehittää valaistusalan digitaalisia ratkaisuja, jotka ovat strategisesti tärkeä osa liiketoimintamme kehittämistä. Olen vakuuttunut siitä, että Adel on paras mahdollinen henkilö luotsaamaan Helvaria eteenpäin, Helvarin hallituksen puheenjohtaja Kai Öistämö sanoo.

Helvarin nykyinen toimitusjohtaja Hans Henrik Lund muuttaa takaisin kotimaahansa Tanskaan kiinteistönhoitokoneita valmistavan Nilfiskin toimitusjohtaksi.

– Hans Henrikin johdolla Helvar on käynyt läpi laajan muutosohjelman ja se luo vahvan pohjan tuleville haasteille. Helvar on nyt yksi johtavista älykkäiden valaistusjärjestelmien ja LED-komponenttien toimittajista. Kiitän Hans Henrikiä lämpimästi koko hallituksen puolesta hänen panoksestaan yhtiön hyväksi ja toivotan onnea tulevaisuudelle, Kai sanoo.

Valonohjausjärjestelmiä, LED-tuotteita ja valaisinten elektronisten liitäntälaitteita valmistava Helvar työllistää noin 260 henkeä kansainvälisesti mukaan lukien Karkkilan tehtaan sekä Espoon Keilaniemen suunnittelu- ja pääkonttorin. Yrityksen viime vuoden liikevaihto oli 75,9 miljoonaa euroa.


Helvarin tiedote