Yliopisto järjestää kaikille avoimen verkkokurssin tietoturvasta

4.10.2017

Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitos järjestää lokakuun lopussa kaikille avoimen ja ilmaisen, tietoturvaan liittyvän verkkokurssin.

Cyber Security Base -kurssi järjestetään yhteistyössä F-Securen kanssa. Verkkokurssi alkaa tiistaina 31.10.2017. Kurssi kuuluu tietojenkäsittelytieteen valinnaisiin opintoihin, mutta sille voivat osallistua myös kaikki muut kuin yliopisto-opiskelijat.

Kaikille avoin kurssi järjestetään nyt toisen kerran. Viime vuonna kurssia seurasi yli 50 000 henkeä eri puolilta maailmaa. Heistä noin 5 000 teki kurssin tehtäviä ja noin tuhat henkeä sai kurssilta opintopisteitä.

– Kurssi lähtee menetelmistä ja antaa teollisuusyhteistyön kautta hyvän pohjan työelämää varten, sanoo tietojenkäsittelytieteen laitoksen johtaja Sasu Tarkoma Helsingin yliopistosta.

Englanninkielisen kurssin seuraamista helpottaa, mikäli osallistujalla on perustiedot koodauksesta, tietoverkoista ja internet-turvallisuudesta.Lisätiedot ja ilmoittautuminen kurssille Helsingin yliopiston sivuilla