DNA tuo Tosiboxin ratkaisut kiinteistöjen valvontaan

5.12.2017

DNA alkaa tarjota kiinteistöasiakkailleen oululaisen Tosiboxin tietoturva- ja etäyhteysratkaisuja talotekniikan valvontaan ja kiinteistöautomaation ohjauksiin.

Tosiboxin teknologia skaalautuu erikokoisten kiinteistöjen käyttöön ja sallii talotekniikan säätämisen turvallisesti myös etäyhteydellä. DNA:n myyntijohtaja Tiitus Rannan mukaan uusi yhteistyö tulee helpottamaan isännöitsijöiden ja isojen kiinteistöomistajien arkea.

– Uskomme, että asiakkaamme arvostavat tapaamme koota digitaalisena toiminta-alustana palvelevan kiinteistöliittymän päälle nämä kumppaniverkostomme ensiluokkaiset, yhteensopiviksi testatut palvelut. Tosiboxin ratkaisu on ylivoimainen vastaus kiinteistöjen tietoturvahuoleen, Ranta sanoo.

Tosiboxin myyntijohtaja Tomi Liias katsoo, että yrityksen yhteistyö DNA:n kanssa on vahva osoitus tietoturvan merkityksen kasvamisesta.

– Viestintäviraston mukaan tietoturvapuutteet ovat olleet alalla arkipäivää, mutta jatkossa DNA:n kiinteistöliittymäasiakkaat voivat nukkua yönsä rauhassa, Tosibox turvaa yhteydet. Sopimuksemme myötä suomalainen operaattori- ja suomalainen tietoturva-osaaminen yhdistyvät hienolla tavalla, Liias kertoo yhtiön tiedotteessa.

Tosiboxin VPN-salatussa etäyhteysratkaisussa vain valtuutetut laitteet pääsevät verkkoon, eikä dataan ole etäkäytössä mahdollista päästä käsiksi pelkällä salasanalla, sillä pääsyyn vaaditaan fyysinen avain. Ratkaisu tukee kaikkia TCP/IP-laitteita.