Grano osti Kuopion Neon 2:n

19.6.2017

Graafisen alan ja sisältöpalveluiden toimija Grano Oy on ostanut valomainoksia ja myymäläilmeitä toteuttavan Kuopion Neon 2 Oy:n. Yrityskaupalla helsinkiläinen Grano hakee markkinan vahvimman kokonaistoimittajan roolia.

Siinä missä graafinen toimiala on murroksessa, uudistuu myös myymälämarkkinointi. Digitaalisen ja painetun viestin yhdistäminen, toteuttaminen ja julkaisu yhden toimijan kanssa tehostavat tekemistä ja tuovat mitattavuutta. Kun tähän yhdistetään vielä vahva logistiikka ja valtakunnallinen asennusverkosto niin saatu synergia on kiistaton, Grano Oy:n varatoimitusjohtaja Mirka Airaksinen linjaa.

Olemme kasvaneet reilun kahdenkymmenen vuoden aikana valomainostoimittajasta projektitoimittajaksi myymälöiden sisä- ja ulkomiljööpalveluissa. Vahva osaamisemme myymäläympäristöjen suunnittelusta ja toteutuksesta asennukseen asti täydentyy nyt Granon monipuolisella tuotannolla ja kapasiteetilla, joka tuo hartialeveyttä mittavimpiinkin projekteihin, Kuopion Neon2 Oy:n toimitusjohtaja Jukka Väänänen iloitsee. 

Kuopion Neon 2:lla on vahva asiakaspohja ja sen liikevaihto on noin viisi miljoonaa euroa. Yhtiön kaikki 25 työntekijää jatkavat sen palveluksessa yhtiön ollessa tästä eteenpäin osa Grano-konsernia. Yrityskaupan myötä Granon liikevaihto nousee yli 100 miljoonaan euroon ja se työllistää jo lähes 900 ammattilaista.