Olympiastadionin remontin sähköurakka Assemblinille

13.6.2017

Olympiastadionin perusparannus- ja uudistamishankkeen sähkötekniseksi projektinjohtourakoitsijaksi on valittu Assemblin Oy.

Hankinnan sopimuksen arvo on 13,4 miljoona euroa. Sähköteknisen urakan työt käynnistyvät Olympiastadionilla jo kesäkuun aikana.

– Tilaajamme hyvin valmisteltu tarjouspyyntöprosessi on nyt saatu päätökseen ja meillä on ilo ja onni olla voittajia sähköteknisen projektinjohtourakan osalta. Nyt käynnistyy meidän osaltamme mielenkiintoinen ja haastava projekti, jota pääsemme toteuttamaan yhdessä tilaajan ja muiden sidosryhmien kanssa, Assemblinin Talotekniikan liiketoimintajohtaja Antti Pessa sanoo.

Vuonna 1938 rakennettu Olympiastadion uudistuu vuosien 2016-2019 aikana monitoimiareenaksi. Jaetussa projektinjohtourakassa uusitaan kaikki Olympiastadionin talotekniset järjestelmät. Rakennustekninen projektinjohtourakoitsija Skanska toimii kohteen päätoteuttajana, jolle muut urakat alistetaan.

Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa. Konsernin palveluksessa on yli 5 000 työntekijää.