Sähköinfon syksyn palveluhakemisto on ilmestynyt

16.8.2018

Syksyn palveluhakemistoonSähköinfon syksyn kursseja, kirjoja ja palveluita esittelevä Sähkö- ja telealan palveluhakemisto on luettavissa verkossa Sähköinfon sivuilla.

Aiempaa laajempi palveluhakemisto korvaa vuoden vaihteeseen saakka julkaistun Sähköinfo-lehden.

Julkaisussa kerrotaan muun muassa nettikursseista, Sähköinfon Leppävaaraan hankkimasta aurinkosähköjärjestelmien asennusten harjoitteluympäristöstä sekä sähköisen liikenteen vaikutuksista käsittelevästä uutuuskurssista.

Kurssien, kirjojen ja ohjelmistojen lisäksi palveluhakemistossa kerrotaan Sähköinfon uusimmista kuulumisista. Sähköinfon tekninen johtaja Esa Tiainen pohtii pääkirjoituksessa Sähköinfon 50 vuoden aikana tapahtuneen digitalisaation vaikutusta tiedonjakoon ja miten Sähköinfo on vastannut ajan muutoksiin.

- Uudet tuotteet vaativat ajan hermolla olemista, uusien asioiden omaksumista ja myös vanhasta poisoppimista, ettei historia kahlitse uusien ideoiden syntymistä. Tässä kehittämisen innossa ja välillä tuskassakin, tulee kuitenkin huolehtia siitä, että siirtymä on hallittua, ettei hätäisesti luovuta siitä, mille on edelleenkin paljon tarvetta. Kirjoja luetaan vielä pitkään ja lähikoulutukseen osallistutaan myös tulevaisuudessa, Tiainen pohtii.

  

Sähkö- ja telealan palveluhakemisto Sähköinfon sivuilla =>