Esimerkkikohteita Sähköala Koti -lehteen?

15.5.2018

Olemme aloittaneet ensi vuoden helmi-maaliskuussa ilmestyvän Sähköala Koti -lehden tekemisen. Nosta oma kohteesi näytille – saat osaamisellesi ja työllesi ilmaista mainosta.

Mikko Poikkimäki asentamassa ulkovaloja. Kuva Anne YrjänäOmakotitalojen rakentajille, remontoijille ja taloyhtiöiden päättäjille suunnatun lehden painos tulee olemaan noin 40 000 kappaletta, minkä lisäksi lehti julkaistaan kokonaisuudessaan näillä Sähköala Koti -sivuilla.

Lehdessä esitellään nykyaikaisen sähköistyksen mahdollisuuksia ja osaavia ja mukavia sähköurakoitsijoita kaikille tavallisille kuluttajille ja taloyhtiöiden vaikuttajille.

Tavoitteenamme on saada suomalaiset sähköurakoitsijat näkymään lehdessä esittelemässä sähköistysratkaisuja rakennus- ja remontointikohteissa mahdollisimman monille silmäpareille.

Mikäli sähköurakointiyrityksellänne on juuri nyt työn alla tai käynnistymässä syksyn aikana kiinnostavia kohteita, niin ottakaa vain rohkeasti yhteyttä osoitteeseen palaute@sahkoinfo.fi tai suoraan lehden toimittajiin.