Korkeakoulujen lisähaussa vielä paikkoja sähköalan opintoihin

1.7.2019

Korkeakoulujen lisähaku on auki 1.7.-14.8. Jos jäit ilman opiskelupaikkaa varsinaisessa kevään yhteishaussa, vapaita paikkoja voi hakea kesän ja alkusyksyn aikana.

Korkeakoulujen lisähaun vapaat paikat löytyvät OpintopolustaKorkeakoulujen lisähaun vapaat paikat löytyvät Opintopolusta

Sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelupaikkoja on tällä hetkellä vapaana vielä Centria-ammattikorkeakoulussa ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa XAMK:issa. Kaikki lisähaussa olevat paikat löytyvät Opintopolusta. Sivustoa kannattaa seurata aktiivisesti, sillä lisähakuun saattaa tulla vielä lisää paikkoja kesän mittaan. Korkeakoulujen lisähaku on pääasiassa auki 1.7.-14.8., mutta hakuajat saattavat vaihdella koulutuslinjoittain ja hakuaika voi päättyä jo ennen yleistä lisähaun päättymistä.

Lisähaussa voi täyttää useamman hakulomakkeen, eikä lisähaussa haettavien koulutusten määrää ole rajoitettu. Koulutusten järjestyksellä hakulomakkeessa ei ole merkitystä. Hakutulokset tulevat jokaisesta korkeakoulusta erikseen. Kevään yhteishaun tai syksyn yhteishaun lisähaussa ei voi ottaa paikkaa vastaan, jos kevään tai syksyn korkeakoulujen varsinaisessa haussa on ottanut jo paikan vastaan.