AEL ja Amiedu yhdistyivät Taitotaloksi

10.1.2020

Teknisen alan täydennyskoulutusta vuodesta 1922 lähtien tarjonnut AEL ja Suomen johtaviin ammatillisiin aikuiskouluttajiin kuulunut Amiedu yhdistyivät Taitotaloksi 1.1.2020.

Taitotalon logo.

Ammattienedistämislaitossäätiö AEL ja Ami-säätiö yhdistivät voimansa heinäkuussa 2019 perustamalla yhteisen koulutusosakeyhtiön AEL-Amiedu oy:n. Uusi koulutusosakeyhtiö Taitotalo aloitti toimintansa 1. tammikuuta 2020. Talossa on yli 40 000 opiskelijaa ja yli 400 työntekijää.

Talon toimitusjohtaja Kari Juntusen mukaan kahden suuren koulutusorganisaation yhdistyminen tuo talolle vahvat resurssit ja toiminnallista kestävyyttä yhteiskunnan muutoksissa.

– Kun kaksi isoa koulutustoimijaa yhdistyy, samalla yhdistyvät näiden toimiala- ja asiakastuntemus sekä monipuolinen osaamisperusta. Tuloksena on entistä laadukkaampi ja vaikuttavampi koulutustarjonta. Koulutamme niitä toimialoja ja henkilöitä, jotka pitävät tämän maan pyörät pyörimässä, Juntunen kertoo Taitotalon tiedotteessa.

Taitotalon koulutusaloihin kuuluvat esimerkiksi kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, autotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, kauppa ja liiketalous, sosiaali- ja terveysala sekä maahanmuuttajien koulutus.
  

www.taitotalo.fi