Töitä tarjolla Espoossa sähköalan opiskelijalle

22.8.2019

Kiia_ja_Robert_nettiin.jpgSähköinfo Oy hakee sähköalan opiskelijaa Sähköala.fi-verkkosivujen toimittajaksi ja tekniseksi avustajeksi.

Oletko kiinnostunut sähkötekniikasta ja sähköalan opiskelusta? Opiskeletko sähkö- tai talotekniikkaa, ja osaat sen lisäksi myös kirjoittaa sujuvasti?

Toisen opiskelijatoimittajamme siirryttyä muihin hommiin, haemme Robertin työkaveriksi teekkaria tai sähköinsinööriopiskelijaa Sähköala.fi-verkkosivujen toimittajaksi ja Sähköinfo Oy:n tekniseksi avustajaksi.

Opiskelujuttujen ja tuoteuutisten kirjoittamisen lisäksi töihin kuuluu kaikenlaisia toimistohommia kuten Sähköinfon Severi-palvelun päivittämistä ja uutiskirjeiden lähettelyä. Mitään aikaisempaa kokemusta vastaavista hommista ei vaadita, hyvä suomen kielen taito ja into oppia uutta riittää!

Työpaikka sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Haemme työntekijää, jolla on mahdollisuus viikottaiseen läsnäoloon toimistolla. Ensisijaisesti haemme ensimmäisen tai toisen vuoden opiskelijoita.

Tarjoamme joustavat työajat, TEK:in suositusten mukaisen palkan ja eturivin mahdollisuuden päästä tutustumaan sähköalaan ja alan toimijoihin jo opiskeluaikana.

Töihin tutustumisen voi aloittaa heti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset:
Verkkotoimittaja Mikko Arvinen
etunimi.sukunimi@sahkoinfo.fi

Lisätietoja paikasta:
Tekninen avustaja Kiia Einola
Tekninen avustaja Robert Ellmén
etunimi.sukunimi@sahkoinfo.fi

  

  

Sähköinfo Oy on Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto Stul ry:n omistama koulutus- ja kustannusyhtiö, joka tuottaa koko sähköalaa hyödyttävää kirjallisuutta, koulutusta ja muita palveluja.

Tuotteitamme ovat mm. jatkuvasti päivittyvät ST-kortisto ja muut tietokansiot, jotka ovat saatavilla myös verkkotuotteena.  Vuosittain julkaisemme kymmenkunta sähköalan ammattikirjaa. Lisäksi kauttamme saa muiden kustantajien sähkö- ja telealan julkaisuja. Julkaisemme kahta lehteä, Sähköalaa ja Sähkömaailmaa, ja järjestämillämme kursseilla käy vuosittain yli 5000 henkeä.

Toimintaamme voit tutustua myös Sähköinfo-lehdessä, jossa on artikkeleita asiakkaistamme, toiminnastamme ja tuotteistamme. Erillisessä Palveluhakemistossa esitellään kaikki tuotteemme. Kaikki tuotteet löydät myös verkkokaupasta tuoteryhmittäin, aihepiireittäin tai haulla.