Kirjoitustöitä tarjolla Espoossa sähköalan opiskelijoille

1.8.2017

Sähköinfo Oy hakee sähköalan opiskelijoita näiden Sähköala.fi-verkkosivujen toimittajiksi ja teknisiksi avustajiksi.

Oletko kiinnostunut sähkötekniikasta ja sähköalan opiskelusta? Opiskeletko sähkö- tai talotekniikkaa tai oletko juuri aloittamassa alan opiskelun, mutta osaat silti myös kirjoittaa?

Sähköinfon entiset teekkarityöntekijät Alli ja Mika

Nykyiset opiskelijatyöntekijämme lähestyvät valmistumista ja ovat siirtymässä paremmin koulutustaan vastaaviin hommiin, joten haemme ensimmäisen tai toisen vuoden teekkareita tai sähköinsinööriopiskelijoita näiden Sähköala.fi-verkkosivujen toimittajiksi.

Opiskelujuttujen ja tuoteuutisten kirjoittamisen lisäksi töihin kuuluu kaikenlaisia toimistohommia kuten Sähköinfon Severi-palvelun päivittämistä ja uutiskirjeiden lähettelyä. Mitään aikaisempaa kokemusta vastaavista hommista ei vaadita, hyvä suomenkielentaito ja hyvä tai kohtalainen uusien asioiden oppimiskyky riittää.

Työpaikka sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Haemme myös uusia Sähköalan opiskelublogin pitäjiä. Tämä homma onnistuu etänä mistä päin vain, mutta muuten työt edellyttävät viikoittaista läsnäoloa toimistolla.

Tarjoamme joustavat työajat (2 - 20 tuntia viikossa), TEKin suositusten mukaisen palkan ja eturivin mahdollisuuden päästä tutustumaan sähköalaan ja alan toimijoihin jo opiskeluaikana.

Töihin tutustumisen voi aloittaa vaikka saman tien. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Vapaamuotoiset hakemukset verkkotoimittaja Mikko Arviselle osoitteeseen etunimi.sukunimi@stul.fi.