Heinäkuun suunnitelmia

30.6.2016

Kesä on jo pitkällä ja heinäkuulle on tiedossa kaikenlaista kivaa. Ensi viikolla on itselleni tärkeäksi perinteeksi muodostunut Ruisrock, ja toistaiseksi sääennusteet näyttäisivät lupaavasti siltä, että ruissiviikonloppu on taas kerran se kesän lämpimin.

Heinäkuussa myös muutamat vaihto-opiskeluajan ystävistäni ympäri Eurooppaa ovat tulossa vieraakseni Suomeen, mistä olen todella innoissani – kyseisten tyyppien kanssa tuli koko viime syyslukukauden ajan hengattua todella tiiviisti sekä jaettua monta hienoa hetkeä Kaakkois-Aasian reissuilla. Muidenkin vaihto-opiskeluajan kavereiden kanssa kuulumisia on edelleen vaihdettu ahkerasti.

Uudessa työssä puolestaan päivät ja viikot kuluvat vauhdilla. Pienjänniteverkon lisäksi työskentelen projektissani nyt sähköverkon keskijännitepuolen parissa. Hommat etenevät, paljon on opittu ja kivaa on ollut! Heinäkuun ajaksi toimisto tulee hiljenemään huomattavasti, kun suuri osa vakkariporukasta jää kesälomille. Itse olen uudesta duunista sen verran innoissani, ettei lomille ole hinkua, vaan jään mielelläni muiden kesähessujen kanssa pitämään taloa pystyssä.