Matka jatkuu

24.10.2016

Opiskelu kokoaikaisen työn ohessa on toistaiseksi sujunut yllättävän näppärästi. Kouluhommat eivät ole päässeet liiaksi kasaantumaan, vaikka syksy onkin aika pitkälti kulunut sitä kuuluisaa työn ja vapaa-ajan tasapainoa hakiessa. 

Samalla tahdilla paahdetaan loppuvuoden ajan, ja keväällä puolestaan keskitytään vielä opiskeluun. Onneksi talven mittaan on luvassa ainakin pari laskettelureissua, joten välillä pääsee palautumaankin kunnolla – jo alppimaisemista haaveilu karkottaa turhan ressin ja dedikset mielestä melko tehokkaasti.

Tuntuu hassulta ajatella, että sekä yliopisto-opintojen aloittamisesta että ensimmäisestä työpäivästäni Sähköinfolla on kulunut jo yli neljä vuotta. Ensimmäisinä työtehtävinäni tuolloin neljä vuotta sitten muun muassa aloitin tämän blogin pitämisen. Sähköinfon hommissa ehdin kuluneiden vuosien aikana oppia ja kokea valtavasti hienoja asioita hienojen ihmisten kanssa, enkä millään osaisi kuvitella huikeampaa työpaikkaa opiskelujen alkupuolelle. Siitä olen älyttömän kiitollinen.

Nyt opiskelujen loppupuolella ja uusiin työkuvioihin siirtyneenä on tämän vanhemman tieteenharjoittajan aika siirtyä sivuun ja luovuttaa tämän blogin päivitysvastuu tuoreempien opiskelijoiden käsiin. Toivottavasti heidän opiskeluaikansa tulee olemaan vähintään yhtä täynnä iloa ja elämyksiä kuin omani on ollut!