Kandikurssit kasaantuvat

3.10.2014

Kesä hurahti ohi taas vauhdilla, mutta paluu koulunpenkille sujui kutakuinkin vaivatta. Oli oikeastaan aika hyvä fiilis avata koulun henkilökohtainen opintorekisterijärjestelmä ja huomata, että kandikurssit alkaa pikkuhiljaa olla ehtoon puolella.

Esimerkiksi jouluun mennessä minulla pitäisi olla Tuotantotalouden sivuaine kasassa. Noin muuten tässä vaiheessa oman pääaineen kurssit alkavat olla jo täyttä asiaa. Tosin moni kurssi on työläs ja vaikea, mutta mielenkiinto pysyy yllä, kun käsiteltävät asiat syventyvät ja siitä huolimatta huomaa, että alkaa oikeastaan ymmärtää asioista jotain!

Tässä vaiheessa on tullut hyvin ajankohtaiseksi pohtia maisterivaiheen opintoja. Olen huomannut koulun ja etenkin töiden yhteydessä, että minua saattaisi kiinnostaa ihan perinteisen sähkötekniikan lisäksi tai sijasta hajautettu energiantuotanto, älykkäät sähköverkot ja kaikenlaiset uusiutuvan energian sovellukset.

Aalto-yliopistolla tapahtuneen kandivaiheen remontin jälkeen nyt on vuorostaan myllerryksessä maisteriohjelmat, joten täytyy katsoa, mitä keksin itselleni kevääksi ja ensi lukuvuodeksi, toivottavasti jotain energian tuotantoon liittyvää.

Ja jottei elämä kävisi liian rankaksi, on minun keksittävä itselleni myös jokin reissu tai tapahtuma vielä ennen joulua.