Luokkakokous

22.5.2017

Piipahdin viikonloppuna ala-asteluokkani luokkakokouksessa. Joidenkin kasvoja en edes tunnistanut ja joidenkin nimet olivat unohtuneet. Viimenäkemästä oli vierähtänyt kymmenen vuotta. Hetken muistelun jälkeen oli silti hauskaa kuulla, miten kaikki olivat menneet elämässään eteenpäin ja kuinka meistä silloisista 12 vuotiaista oli kasvanut aikuisia. Joistakin oli tullut jo äitejä ja isiä, jotkut opiskelivat ja toiset kävivät töissä.

Omalta osaltani kymmeneen vuoteen on mahtunut paljon isoja ja pieniä muutoksia. Muutto pääkaupunkiseudulle, sähköasentajaksi valmistuminen ja insinööriopintojen aloittaminen tulevat näin ensimmäisenä mieleen.

Ehkä seuraavassa luokkakokouksessa voin kertoa, että olen valmistunut insinööriksi, käyn töissä ja haen jatko-opinnoilla syventävää osaamista. Ehkä olen ulkomailla tai ehkä päädyn samaan pikkukaupunkiin. Kävi miten kävi toivottavasti tulevaisuus on noususuhdanteinen.

Crusellinsillalla. Kuva: Mari SuomalainenViereisessä kuvassa vähän sunnuntaifiilistelyä. Istuin junassa melkoisen tympiintyneenä kun ulkona paistoi aurinko, ja pätkivän netin vuoksi Suomen pronssipeli jäi näkemättä. Myöhäisiltapäivän tallustelut Jätkäsaaren ympäri toi vähän helpotusta. Koulu on tältä vuodelta ohi ja heinäkuussa odottaa kahden viikon loma.

Noususuhdanteista.
 
Alexa