Sähköalan internet-osoitteisto 

   

AhlsellAhlsell on teknisen kaupan ammattilainen jolla on toimintaa pohjoismaissa, baltian maissa ja Venäjällä. Ahlsell tarjoaa  valikoiman LVI-, Sähkö-, Teollisuus- sekä Kylmä-tuotteita ja palveluita.

Airam

Airam Electric Oy Ab on suomalainen yritys, joka on tunnettu laajasta lamppuvalikoimastaan. Airamin tuotevalikoimaan kuuluvat valonlähteet, valaisimet, sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet.

Artisan RinaldoArtisan Rinaldo Ab Ltd on 1989 perustettu valaisimien ja tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkumyyntiyritys julkisen- ja yksityissektorin sisä- ja ulkovalaistustarpeisiin.
  

CADS-plannerKymdata Oy on suomalainen CAD-ohjelmistotalo, joka on kehittänyt toimialakohtaisia CADS-ohjelmistoja jo 30 vuotta. Yritys tarjoaa CAD-suunnitteluun täyden ohjelmistokokonaisuuden sekä niihin liittyvät tuki- ja räätälöintipalvelut. Yritys toimii Suomessa seitsemällä paikkakunnalla sekä Baltiassa.
  

Ebeco IndutriEbeco Industri on lämmitysratkaisujen kokonaistoimittaja, joka tarjoaa laajaa valikoimaa lämpökaapeleita, ohjausjärjestelmiä ja erikoistuotteita. Yritys toimittaa lämmitykseen räätälöityjä kokonaisratkaisuja.
  

EL-Parts Oy on suomalainen, nuorekas ja kasvuhakuinen sähkötarvikealantoimija. Lähtökohtamme on tarjota totuttua kustannustehokkaampi väylä ammattiostajien sähkötarvikehankintoihin. Asiakkaitamme ovat alan johtavat teollisuus- ja rakennusalan yritykset sekä kasvuhakuiset pienyritykset. EL-Parts Oy on suomalainen sähkötarvikealantoimija, jonka lähtökohtana on tarjota kustannustehokasi väylä ammattiostajien sähkötarvikehankintoihin. Yrityksen asiakkaita ovat alan teollisuus- ja rakennusalan yritykset sekä kasvuhakuiset pienyritykset.

Ensto LightingEnsto Lighting on suomalainen energiatehokkaiden valaistusratkaisujen valmistaja, joka palvelee valaistuksen ammattilaisia ympäri maailmaa, julkisten tilojen, teollisuuden, ulkotilojen ja laivateollisuuden tarpeisiin.

Etherma Skandinavia OyEtherma Skandinavia Oy on sähkötukku joka keskittyy pääosin yritysasiakkaisiin, eikä näin kilpaile vähittäiskauppojen kanssa. Asiakaskuntaan kuuluu mm. sähköurakoitsijat, sähköliikkeet ja sähkötukut.

FagerhultFagerhult kehittää, valmistaa ja markkinoi valaisimia ja valaistusratkaisuja julkisiin sisä- ja ulkotiloihin, kuten toimistoihin, kouluihin, liiketiloihin, teollisuudelle ja sairaaloille.

Feilo SylvaniaFeilo Sylvania on yksi maailman suurimmista valonlähde ja valaisinvalmistajista, joka toimittaa valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, myymälöihin ja yksityisiin sektoreihin. Tunnetuimmat tuotemerkit ovat Lumiance, Sylvania ja Concord.

FIboxFibox on yksityisyritys, joka tarjoaa täyden arvoketjun vaativien muovipuristeiden tuotesuunnittelusta komponenttien valmistukseen ja sähkökeskusten sekä kojeiden kokoamiseen. Fiboxin muovikotelot olivat ensimmäiset laatuaan tullessaan markkinoille vuonna 1966.
 

FinnparttiaFinnparttia Oy on suomalainen sähkötyukkuyritys, jojolta löytyy kattava valikoima erilaisia sähköasennuksiin ja kunnostustöihin tarvittavia asennustarvikkeita, osia sekä alitteita. Yrityksellä on nettikaupan lisäksi noutomyymälä Perniössä.

 
FSM OyFSM Oy on suomalainen turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja ja tukkuliike. Yrityksen toiminnan kulmakivinä ovat asiakaslähtöinen palvelu, maailman johtavien valmistajien tuotteet ja laadukas toimitusketju.
  

Oy Hedtec AbOy Hedtec Ab on on kotimarkkinoilla toimiva sähköteknisten tuotteiden  maahantuoja ja tukkumyyjä. Yritys on jakaantunut kolmeksi yksiköksi, jotka ovat Asennustarvikkeet, Teollisuus sekä Valaistus/kiinteistö.

Helkama BicaHelkama Bica on kaapelinvalmistaja, joka valmistaa pääosin laivakaapelia. Laivakaapelien lisäksi yritysvalmistaa offshore-, optisia kuitu-, instrumentaatio- ja palonkestäviä kaapeleita.
 

HellermannTytonHellermannTyton on kiinnitys-, sidonta-, merkintä- ja suojaustarvikkeiden sekä järjestelmien toimittajia. Lisäksi yritys suunnittelee kehittyneitä tiedonsiirto- ja tietoverkkojärjestelmiä ja -tekniikkaa.

iGuzziniiGuzzini on italialinen valaisinten valmista ja jakelija, joka toimii kiinteistöjen, julkisten kohteiden sekä teollisuuden valaistuksen parissa ympäri maailmaa. Suomessa yrityksellä on toimipiste Helsingissä ja Tampereella.

Katko OyKatko Oy valmistaa yli 70 vuoden kokemuksella kuormankytkimiä, kytkinvarokkeita, moottorinsuojakytkimiä sekä näihin liittyviä sähkötarvikkeita.

Meka Pro OyMeka Pro Oy on korkealaatuisia johtotiejärjestelmiä valmistava ja markkinoiva perheyritys. Yrityksen tuotteita ovat kuumasinkityt teräksiset tikashyllyt, levyhyllyt, valaisinkiskot sekä alumiinirakenteiset johtokanavat ja pistorasiapylväät.

NylundNylund Group on suomalainen perheyritys, joka myy energiatehokkuus- ja tiedonsiirtoratkaisuja kiinteistöjen ja teollisuuden tarpeisiin. Yrityksen palveluksessa on 20 sähköteknisen ja teknisen alan ammattilaista.

OnninenOnninen on yksi johtavia Itämeren ja Skandinavian markkinoilla toimivia kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja tarjoavia yrityksiä. Onninen-konsernilla on Suomen lisäksi toimipaikkoja kaikissa Baltian maissa, Norjassa, Puolassa ja Ruotsissa.

PhilipsPhilips on elektroniikka-alan yrityksenä Euroopan suurin. Philips on tunnettu kulutuselektroniikasta ja kodinkoneista, mutta yrityksen nykyiset päätoimialat ovat terveysteknologia ja valaistus.

Proton LightingProton Lighting kehittää, valmistaa ja myy erilaisia valaistusratkaisuja teollisuuteen, toimistoihin, kouluihin, kauppoihin, koteihin ja OEM-ympäristöön.
 

Prysmian GroupPrysmian Group on energia- ja tietoverkkokaapeli- ja järjestelmäkonserni. Energiasektorilla Prysmian Groupin toiminta kattaa sähkönsiirron maa- ja merikaapelit ja järjestelmät, erikoiskaapelit eri teollisuussovelluksiin sekä rakentamisen ja infran keski- ja pienjännitekaapelit.

PurmoPurmo on tänä päivänä maailman johtava teräslevyradiaattoreiden valmistaja. Purmon radiaattoreita myydään yhteensä noin 2,5 miljoonaa kpl vuodessa. Yrityksen myyntialueet kattavat EU:n, Itä-Euroopan, Japanin, Venäjän ja Kiinan.

RehauRehau kehittää ja valmistaa korkeatasoisia muovituotteita rakentamisen, teollisuuden ja autonvalmistajien tarpeisiin. Yritys kehittää kestäviä ratkaisuja energiatehokkaaseen rakentamiseen, uusiutuvan energian hyödyntämiseen, vesihuoltoon, liikkuvuuteen sekä tulevaisuuden asumiseen.
 

Reka KaapeliReka Kaapeli Oy toimittaa laadukkaita kaapeliratkaisuja teollisuuden, rakentamisen, sähkönsiirron ja televerkkojen tarpeisiin. Yritys on suurin kotimainen kaapelivalmistaja ja toimii lisäksi muissa Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä.
  

RexelRexel Finland Oy on sähkömateriaalin jakelija Suomessa, joka tarjoaa laajan valikoiman asiakaslähtöisiä ratkaisuja sähkömateriaalin jakeluun ammattilaisasiakkaillemme, energiasäästöratkaisuja rakennuksiin ja teollisuuteen sekä uusiutuvan energian ratkaisuja.

Satmatic OySatmatic Oy on suomalainen sähkö- ja automaatiotekniikan rakentaja. Ulvilassa ja Keravalla työskentelee lähes 100 henkilöä. Lisäksi Satmaticiin kuuluu Kurikassa toimiva  muuntamovalmistaja Finnkumu Oy.

Selcast OySelcast Oy valmistamien sähkötarvikkeiden valikoima sisältää mm. erilaisia jakorasioita, kytkimiä, pistorasioita, valaisimia ja koteloita, joita on mahdollista räätälöidä myös asiakkaan tarpeisiin.

 
Sesko rySesko ry
on sähköteknisen alan kansallinen standardointijärjestö. SESKOn asiantuntijaryhmien välityksellä suomalaiset teknologiaosaajat voivat olla mukana standardien laadinnassa, luomassa uusia ratkaisuja ja ennakoida tulevia käytäntöjä.

 
SRS Fenno-El OySRS Fenno-El Oy
on suomalainen, yksityinen perhevetoinen sähköalan maahantuoja, joka on perustettu vuonna 1988. Yritys markkinoi alan ammatti-kenttään ja erityisesti rakennusyritysten käyttöön tarkoitettuja sähköalan tuotteita.
 

SETI proSETI pro on Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy ylläpitämä rekisteri, johon on koottu yrityksen sertifioimat, osaavat ammattilaiset. Rekisteristä voi hakea sertifioiutuja sähköurakoitsijoita, turvaurakoitsijoita, antenni- ja tietoverkkourakoitsijoita, auktorisoituja sähkötyöturvallisuuskouluttajia, kuntotutkijoita, sähkölaitteistojen lämpökuvaajia, rakennusautomaatiourakoitsijoita sekä sähkökunnossapitotöiden ammattilaisia.

Wago SuomiWago on ruuvittoman, jousivoimaisen liitinteknologian valmistaja ja yksi johtavista tähän teknologiaan liittyvien laitteiden ja automaatiojärjestelmien valmistajista. WAGO Suomi on toiminut vuodesta 2003.