Sähköinfo Oy

Näiden Sähköala.fi-sivujen tuottaja Sähköinfo oy on Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n omistama yhtiö, joka edistää sähkö- ja telealan yritysten liiketoimintaa ja tuottaa informaatiota koko sähköisen talotekniikan alalle.

Vuosittain Sähköinfo oy julkaisee kymmenkunta sähköalan ammattikirjaa. Yhtiö julkaisee kahta lehteä, Sähköalaa ja Sähkömaailmaa. Yhtiön järjestämille kursseille osallistuu vuosittain yli 5 000 henkeä. Yhtiö tarjoaa myös lakiasiain palveluja.

Yhtiön tuotteita ovat jatkuvasti päivittyvät Sähköalan tietokansio ja Turva-alan tietokansiot, jotka ovat saatavilla myös verkkotuotteena

Sähköinfo oy kustantaa Sähkötietokortistoa ja julkaisee lomakkeita sekä painettuna että verkkolomakkeina, ylläpitää ja myy hinnastotiedostoja ja tarjouslaskentatietokantaa. Yhtiö myy Henkilö- ja Yritysarviointi Seti oy:n tuotteita ja välittää sähköalalle tarpeellisia muiden kustantajien tuotteita. 

 
Lisätietoja Sähköinfo Oy:n tuotteista ja palveluista:

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto on perustettu vuonna 1933 ja Sähköinfo oy vuonna 1968. Nämä Sähköala.fi -sivut avattiin vuonna 2005.

     

Sähköinfo oy
Harakantie 18 B, Espoo
Postiosoite PL 55, 02601 ESPOO
Puhelin (09) 547 610
etunimi.sukunimi@sahkoinfo.fi