Petzlin värikäs uutuuskypärä suojaa myös sähköiskuilta

24.2.2016

Petzl on lanseerannut uuden Hi-Viz-mallin. Umpinainen kypärä suojaa käyttäjää putoavilta kappaleilta, iskuilta, puristukselta, sulalta metalliroiskeelta ja sähköiskuilta 1500V DC / 1000V AC -jännitteeseen asti. Uutena ominaisuutena kypärässä on keltavihreä huomioväri, joka parantaa käyttäjän havaittavuutta. Kypärä on lisäksi testattu ANSI-standardin mukaisesti 20 000 V asti.

Hi-Viz

Kypärän huomiovärin ansiosta muut työntekijät ja liikenteessä liikkuvat osaavat ajoissa varoa käyttäjää. Kypärä on suoraan yhteensopiva Petzl Vizen -kokokasvosuojuksen kanssa ja ne muodostavat yhdessä valokaaren uhkilta suojaavan kokonaisuuden. Lisäksi kypärään saa kiinnitettyä otsavalaisimen, kuulosuojaimet sekä nimikointitarrat.

Sen monipistehihnasto pitää kypärän päässä myös putoamistilanteessa. Säätöpyörillä toimivan CenterFit-säätöjärjestelmän ansiosta kypärä on aina oikein keskitettynä ja istuu erinomaisesti. Sähkötyöhön suunniteltu kypärä soveltuu myös metallitöihin, työskentelyyn putoamisvaarallisella alueella ja ahtaissa tiloissa sekä pelastustyöhön. Kypärän maksimikäyttöikä on kymmenen vuotta.

Lisätietoja:
Vandernet Oy
Pasi Blåfield
Puhelin 020 741 8333
pasi.blafield@vandernet.com