Uusia TiS-sarjan lämpökameroita aiempaa paremmalla erottelukyvyllä

22.10.2015

TiS-lämpökamera

Fluke esittelee kahdeksan uutta lämpökameraa (TiS10, TiS20, TiS40, TiS45, TiS50, TiS55, TiS60, TiS65). TiS-mallien kuvissa on jopa 2,5 kertaa enemmän pikseleitä ja 70 prosenttia parempi optinen erottelukyky kuin Fluken Ti1xx-sarjan kameroissa. Laadukkaamman kuvan ansiosta mahdolliset laiteongelmat löytyvät helpommin teollisuuden ja sähköalan kunnossapidon, prosessiteollisuuden ja rakennusalan käyttökohteissa.

Uusissa malleissa on 3,5 tuuman näytöt. Kuvat saa auki yhdellä kosketuksella ilman turhaa valikon selaamista. Saatavilla on kahdeksan mallia, joista viidessä on kiinteä ja kolmessa manuaalinen tarkennustoiminto. Uudessa sarjassa on lisäksi kuvien yhdistämistoiminto.

Kuvat latautuvat lämpökameroista langattomasti Fluke Connect Cloud -pilvipalveluun. TiS Performance -sarja on yhteensopiva alan kattavimman langattomien mittauslaitteiden ja ohjelmistojen järjestelmän Fluke Connectin kanssa. Fluke Connectilla asentajat voivat lähettää mittausarvot mittauslaitteista langattomasti älypuhelimiinsa ja tallentaa ne Fluke Connect Cloud -pilvipalveluun koko tiimin käyttöön kentällä. Sovelluksen voi ladata Apple App Storesta tai Google Playsta.