Ekologisesti kestävästi valmistettu katuvalaisin

10.11.2020

Luma Gen2Hollantilainen valaistusalan yritys Signify tuo markkinoille Luma Gen2 ja Iridium Gen4 -katuvalaisimet, jotka on valmistettu ekologisesti kestävän kehityksen valmistuskriteerien mukaan.

Luman tehokkuus on 160 lm/W ja Iridium 155 lm/W. Molemmissa valaisimissa on GearFlex -komponenttirasia, joka sisältää liitäntälaitteen, ylijännitesuojan ja muut komponentit.

iridium_lamppu.jpgIrrotettavan GearFlex-rasian ansiosta asentaja voi ottaa rasian mukaansa ja korjata viallisen osan muualla. Valaisimet ovat kytkettävissä heti sekä järjestelmään että tunnistimiin.

Yhteensopiva valaistusjärjestelmä on Interact City, joka on Signifyn langaton älykäs valaistuksen ohjausjärjestelmä. Järjestelmän avulla katuvalaisimista voidaan luoda oma verkosto, jossa voidaan yhdistää tunnistimia ja muita IoT-yhteensopivia laitteita.

Valaisimien käyttöikä on yli 100 000 tuntia. Lisäksi varaosat ja päivitettävät komponentit pidentävät tuotteen käyttöikää. Suurin osa käytetyistä valmistusmateriaaleista ja komponenteista voidaan käyttää uudelleen kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.

Lisätietoja Signifyn sivuilta =>