Planetcon siirtyy osaksi Suomen Rejlersiä

1.10.2020

Rejlers Finland oy on vahvistanut talotekniikan osaamistaan ja ostanut Planetcon oy:n koko osakekannan 1.10. tehdyllä yrityskaupalla. Osakekaupan myötä Planetcon siirtyy Rejlersin tytäryhtiöksi Rakentamisen toimialalle, Rejlers PM -talotekniikka -liiketoimintaan.

Planetcon on jyväskyläläinen, vuonna 2000 perustettu yritys, joka on erikoistunut talotekniikan asiantuntija- ja rakennuttajapalveluihin. Yrityskaupalla Rejlersin Rakentamisen toimialan palvelutarjoama monipuolistuu entisestään, kun taloon astuu 16 hengen ammattitaitoinen joukko talotekniikan huippuasiantuntijoita.

– Rejlersin strategian mukaisesti haluamme monipuolistaa tarjontaamme niin nykyisiä suunnittelupalvelujamme vahvistamalla kuin laajentamalla tarjontaa myös talotekniikan rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntijatehtäviin sekä kuntotutkimuksiin. Planetcon tuo meille tähän oivan lisän ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia palveluita, Rejlersin Rakentamisen toimialajohtaja Kirsi Hautala sanoo.

Rejlers saa vahvistusta etenkin Jyväskylän, Tampereen ja Turun alueille, joilla Planetcon on toiminut tähänkin asti. Rejlersin Rakentamisen toimialalle muodostuu samalla uusi liiketoiminta-alue, Rejlers PM -talotekniikka, jonka ytimen muodostavat Planetconin asiantuntijat.