Cibes-hissit ostaa RH-tekniikan

4.8.2020

Hyvinkääläinen Cibes-hissit oy ostaa Muuramessa toimivan RH-tekniikka oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa kasvattaa Cibes-hissien osaamista ja resursseja jälkiasennushisseissä ja kokonaisprojekteissa sekä laajentaa yrityksen maantieteellistä peittoa.

RH-tekniikka on erikoistunut vaativiin kokonaisprojekteihin, joissa rakennetaan hissejä hissittömiin taloihin avaimet käteen -periaatteella. Yrityksellä on toimipisteet Muuramessa ja Helsingissä.

Samassa yhteydessä Cibe-hissit saa RH-tekniikan omistaman 30 prosentin osuuden hissivalmistaja Noprasta. Muuramelainen Nopra suunnittelee ja valmistaa hydraulihissejä hissittömiin taloihin.

Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi tulee Cibes-hissien toimitusjohtaja Juha Kiviranta, ja RH-tekniikan toimitusjohtaja Reijo Liimatainen jatkaa yksikön päällikkönä. RH-tekniikan 12 työntekijää jatkavat vanhoina työntekijöinä entisissä tehtävissään.

Cibes-hissit osti turkulaisen Amsliftin vuonna 2018, ja yritykset fuusioituvat 1.1. 2021 Cibes Amslift oy:ksi. Cibes Amsliftillä on toimistot Turussa, Hyvinkäällä, Vaasassa ja Outokummussa sekä yrityskaupan jälkeen myös Helsingissä ja Muuramessa. Fuusion ja yrityskaupan jälkeen yhtiön palveluksessa on yli 40 henkilöä.

   

Sähköalan artikkeli: Jälkiasennushissien markkinat käyvät kuumina