Mikko Sahikallio Mikentin toimitusjohtajaksi

5.6.2019

LVI-urakointiin ja talotekniikkamoduuleihin keskittyvän Mikenti oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Mikko Sahikallio.

Mikko Sahikallio

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group (QMG) kehittää Väli-Suomen organisaatiotaan. Leppävirralla toimivan Mikenti oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Mikko Sahikallio, joka on toiminut viimeksi Moduls oy:n johdossa. Sahikalliolla on lisäksi parinkymmenen vuoden kokemus talotekniikanurakoinnista ja -palveluiden johtamisesta muun muassa YIT:ltä.

Sahikallion mukaan QMG on konsernina innovatiivinen toteuttaja suunnittelusta asennuksiin ja ylläpitoon saakka.

– Rakentaminen on siirtymässä paikalla tekemisestä kohti paikalla asentamista ja älykkäämpiä järjestelmiä. Tuotannossa lisäämme koko ajan mallintamista, joka tukee hallittavampaa toteutusta. Myös esivalmisteiden käyttö yleistyy, mutta vaatii uudenlaista osaamista sekä tilaajalta, asentajilta että käyttöhenkilöstöltä. Älykkäät järjestelmät parantavat talotekniikan käytön ohjausmahdollisuuksia, Mikko Sahikallio arvioi.

Mikentin aikaisempi toimitusjohtaja Teuvo Suomalainen jatkaa yhtiön teknisenä johtajana. Quattro Mikenti Groupin palveluksessa on noin 900 talotekniikka-alan ammattilaista Suomessa ja Venäjällä. Vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 167 miljoonaa euroa.