Kuluttajille suunnattu Aurinkosähköä kotiin -kampanja käynnistyy

7.2.2019

Motiva kerää yrityksiltä tarjouksia aurinkosähköjärjestelmien toimituksista. Kuluttajat pääsevät vertailemaan yritysten tarjouksia Aurinkosähköä kotiin -kampanjan sivulla 4. maaliskuuta alkaen.

Aurinkosähköä kotiin -kampanja kerää yrityksiltä tarjouksia aurinkosähköjärjestelmien toimituksista. Tarjouksia kaivataan pienemmistä, tavallisten omakotitalojen tarpeisiin riittävistä 3-6 kW:n huipputehon järjestelmistä sekä rivi- ja kerrostalojen 10-20 kWp:n järjestelmistä.

Kampanjaan osallistumisen ehtona on sitovien hintatarjousten ilmoittaminen. Hintojen tulee olla voimassa kesäkuun loppuun saakka.

Milja Aarni.

– Avaimet käteen -toimitus on helppo tapa vertailla tarjouksia ja takuuaikoja. Järjestelmä kannattaa hankkia asiantuntevalta yritykseltä, joka suunnittelee, mitoittaa ja asentaa sen. Kokonaisuus on hyvissä käsissä, jos yrityksessä on lisäksi aurinkosähköjärjestelmän asennukseen sertifioitu asentaja, Motivan asiantuntija Milja Aarni kertoo.

Aurinkosähköä kotiin -kampanjan yhteistyökumppanina on Suomen Omakotiliitto.

– Kampanjasivuston kautta tuli viime vuonna pitkälti yli viisisataa tarjous- ja yhteydenottopyyntöä kuluttajilta. Verkkosivumme tarjoaa apuvälineitä ja ohjausta hankinnan tueksi, mutta myös henkilökohtaisen neuvonnan tarvetta on ollut läpi talven. Kampanjakaudesta tulee varmasti vilkas, Aarni arvioi.


Lisätietoja: www.aurinkosahkoakotiin.fi