Tuotevertailutoiminto Sähkönumerot-palveluun

8.4.2020

Sähköteknisen Kaupan Liiton ylläpitämään Sähkönumerot.fi-palveluun on lisätty uusi tuotevertailutoiminto, joka helpottaa tuotteiden rinnakkaismallien vertailua.

Kiinnostavat tuotteet voi kerätä tuotekansioon, jossa niitä voi vertailla samassa näkymässä vierekkäin. Käyttäjä voi itse muokata tuotevertailunäkymää tarpeidensa mukaan. Vertailtavista tuotteista voi valita päätuotteen ja tarkastella vain niitä ominaisuuksia, jotka eroavat päätuotteesta. Käyttäjä voi myös vapaasti valita näkyviin vain tarpeen kannalta oleelliset ominaisuudet. Vertailun voi jakaa yhteistyökumppanille linkkinä tai eri tiedostomuodoissa.

–  Suunnittelijan näkökulmasta uusi toiminto helpottaa ratkaisevasti kohteen tarpeisiin sopivien tuotteiden vertailua ja valintaa Sähkönumerot.fi-palvelussa. Olen varma, että uusi toiminto tulee aktiiviseen käyttöön, toteaa Sähkösuunnittelijat NSS ry:n puheenjohtaja, Insinööritoimisto Stacon oy:n varatoimitusjohtaja Jonne Järvinen.

Myös Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n puheenjohtaja, Amplit oy:n toimitusjohtaja Jussi Kuusela toivottaa urakoitsijan työtä helpottavan toiminnon tervetulleeksi.

–  Suomessa on ainutlaatuinen mahdollisuus tarkastella myynnissä olevien sähkötuotteiden teknisiä ominaisuuksia yhdestä avoimesta palvelusta. Nyt lisätty tuotevertailutoiminto on mainio esimerkki siitä, kuinka digitalisaation hyödyt voidaan tuoda työmaalle asti helpottamaan päivittäistä työtä, Kuusela sanoo.

Kaikille avoimesta Sähkönumerot.fi-palvelusta löytyy 250 000 sähköteknisen tuotteen tuotetiedot.
  

Sähkönumerot.fi-palvelu