Assemblin myy Pohjois-Suomen toimintonsa yksikön johtajalle

8.5.2020

Assemblinin pitkäaikainen työntekijä Juha Kaarretkoski ostaa Assemblinilta Assemblin Pohjois-Suomi oy:n.

Assemblin Pohjois-Suomi oy:n osakkeet myydään toimivalle johdolle ja yritys jatkaa toimintaansa RTO Sähkö oy:nä. Yritys työllistää 50 henkeä Oulussa, Rovaniemellä ja Torniossa. Osakekauppa ei aiheuta henkilöstömuutoksia ja jokainen yksikkö jatkaa toimintaansa nykyisissä toimipisteissään.

Yrityksen uusi toimitusjohtaja Juha Kaarretkoski on työskennellyt Assemblinilla vuosikymmenien ajan ja hän lähtee innolla kohti yrittäjyyden polkua.

– Saimme neuvoteltua kauppahinnan sopivasti kohdilleen. Nämä vuodet Assemblinilla ovat menneet erittäin nopeasti ja nyt on uuden aika. Jatkamme yhteistyötä Assemblinin kanssa jatkossakin, Juha Kaarretkoski kertoo.

– Toivotan Juhalle ja koko Pohjois-Suomen väelle oikein huikeita jatkoja. Yritys on hyvissä käsissä ja töitä riittää, Assemblinin toimitusjohtaja Magnus Eriksson sanoo.

Assemblinin mukaan yksikön myynti tuli ajankohtaiseksi välimatkan ja strategisten tavoitteiden vuoksi. Assemblin keskittyy Suomessa jatkossa pääkaupunkiseudun lisäksi Turun ja Tampereen alueiden toimintojen kehittämiseen. Pohjoismainen talotekniikkakonserni Assemblin työllistää yhteensä lähes 6 000 henkeä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.