Cibes Hissit ja Amslift yhdistyvät

9.6.2020

Turkulainen Amslift oy fuusioituu hyvinkääläiseen Cibes Hissit oy:hyn. Uusi Cibes Amslift oy aloittaa toimintansa vuoden 2021 alussa.

Cibes Hissit osti Amsliftin marraskuussa 2018. Yritykset ovat toimineet tähän saakka omina yhtiöinään. Amslift toimittaa hissejä olemassa oleviin rakennuksiin ja uudiskohteisiin sekä tavara-, auto- ja potilashissejä. Cibes Hissit toimittaa kevythissejä, kotihissejä sekä tuoli- ja porrashissejä.

Juha Kiviranta Kuva Cibes.

Fuusion tuloksena syntyy Suomen hissimarkkinoiden neljänneksi suurin yhtiö. Amsliftin toimitusjohtaja Juha Kiviranta tulee uuden yhtiön toimitusjohtajaksi.

– Väestön vanheneminen ja yli 460 000 hissittömissä talossa asuvaa suomalaista luovat hyvän pohjan kasvulle. Meillä on laaja valikoima hissiratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Meillä on myös kattava toimistoverkosto, jolla pystymme palvelemaan koko maata, Kiviranta kertoo.

Yhdistymisen jälkeen yhtiön liikevaihdoksi tulee noin 11 miljoonaa euroa. Yritysten yhteensä reilut 30 työntekijää jatkavat vanhoina työntekijöinä.

Ruotsalainen Cibes Lift Group on maailman johtavia kevythissien valmistajia. Konsernilla on tytäryhtiöt 20 maassa. Sen liikevaihto on tänä vuonna noin 150 miljoonaa euroa.


Cibes Hissit oy:n tiedote