Sähköpare ja Paratec yhdistyvät

9.11.2020

Turvallisuustekniikan ratkaisuja toimittava Paratec oy ja sähkö- ja rakennusautomaatiourakoitsija Sähköpare oy yhdistyvät Paretec Group oy:ksi.

Uuden konsernin kuluvan tilikauden liikevaihto on yli 15 miljoonaa euroa ja se työllistää yhteensä yli 130 henkilöä. Konsernilla on toimipaikat Helsingissä, Espoossa ja Oulussa.

Paratec ja Sähköpare jatkavat toimintaansa omina yksiköinään ja kaikki niiden työntekijät jatkavat entisissä työtehtävissään. Paretec Groupin toimitusjohtajaksi on nimitetty Kai Myllykoski ja hän jatkaa myös Paratecin toimitusjohtajana. Sähköparen toimitusjohtajana jatkaa Jari Ellonen. Paratecin ja Sähköparen aiemmat omistajat jatkavat myös Paretec Groupin osakkaina.

– Yhtiöiden liiketoiminnat ja palvelut täydentävät ja tukevat erinomaisesti toisiaan ja meillä on lukuisia mahdollisuuksia tarjota yhdessä entistäkin kattavampia palvelukokonaisuuksia sähkö- ja turvajärjestelmäasennuksissa ja rakennusautomaatiossa, on sitten kyse urakoinnista tai huolto- ja kunnossapitopalveluista, Kai Myllykoski kertoo Paretec Groupin tiedotteessa.