Assemblin osti Suomen kylmäpisteen liiketoiminnan

10.10.2019

Helsinkiläinen talotekniikkayritys Assemblin oy on ostanut järvenpääläisen Suomen kylmäpiste oy:n liiketoiminnan. Yrityskaupalla Assemblin vahvistaa asemaansa kylmälaitemarkkinoilla.

Vuonna 2008 perustettu Suomen kylmäpiste toimii Etelä-Suomen alueella ja sen liikevaihto on noin 1,5 miljoonaa euroa. Yrityksen palvelutarjoama kattaa kylmälaiteurakoinnin sekä huolto- ja korjaustyöt. Se myös myy ja vuokraa kylmälaitteita.

– Tämä yrityskauppa vahvistaa markkina-asemaamme jäähdytysalalla erityisesti julkishallinnon ja teollisuuden puolella. Saamme joukkoomme loistavan asiantuntijatiimin, Assemblinin toimitusjohtaja Magnus Eriksson toteaa.

– Kylmäala on tarkoin säädeltyä ja asiantuntijaorientoitunutta. Jokaisen tekijän täytyy olla hyvin koulutettu, sekä koko ajan tietoinen muutoksista ja kylmäainesäädöksistä. Suomen kylmäpisteen tiimi täydentää ja vahvistaa loistavasti meidän olemassa olevaa yksikköämme, kylmähuoltopäällikkö Jukka Karjalainen kertoo.

Yritysosto ei aiheuta henkilöstömuutoksia ja toiminnot siirtyvät Assemblinin Lassilan toimipisteeseen Helsinkiin. Yrityksen aputoiminimenä toimintaansa jatkavan Suomen kylmäpisteen nykyinen toimitusjohtaja Kristian Stenman aloittaa Assemblinilla huoltopäällikkönä.