Jan Hellman Amplitin hallituksen puheenjohtajaksi

11.2.2019

Helsinkiläisen talotekniikkayritys Amplit oy:n hallitus valitsi diplomi-insinööri Jan Hellmanin yrittäjäneuvos Guy Hellmanin seuraajaksi hallituksen puheenjohtajaksi.

Jan Hellman.

Amplitin yhtiökokous valitsi yrityksen sukupolvenvaihdossuunnitelman mukaisesti Jan Hellmanin, 48, yrityksen hallituksen puheenjohtajaksi. Yrityksen perustaja, yrittäjäneuvos Guy Hellman, jatkaa hallituksen jäsenenä. Yrityksen toinen perustaja, yli-insinööri Jukka Kaijalainen, jäi lokakuussa 2018 eläkkeelle päivittäisestä toiminnasta ja jatkaa edelleen hallituksen jäsenenä.

– Otan innolla vastaan puheenjohtajan tehtävän. Amplit on hyvin toimiva yritys, jonka isäni Guy ja Jukka ovat perustaneet tyhjältä pöydältä, ja joka on kehittynyt viime vuosina erittäin hyvin toimitusjohtajamme Jussi Kuuselan johdolla. Haluan jatkaa yrityksen kehittämistä yhdessä Jussin ja henkilöstömme kanssa niin, että Amplit on myös jatkossa edistyksellinen yritys, joka tarttuu rohkeasti mahdollisuuksiin ja vie rakennusalaa eteenpäin hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja alan muiden toimijoiden kanssa, Jan Hellman kuvailee.

Vuonna 1987 perustettu Amplit työllistää yli 200 talotekniikka-alan ammattilaista. Yrityksen viime vuoden liikevaihto oli noin 32 miljoonaa euroa.