Paikallis-Sähkö osti kuusamolaisen Sähköpalvelu Mustosen

14.1.2020

Paikallis-Sähkö vahvistaa asemiaan Kuusamossa ja lähikunnissa ostamalla Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan.

Vuonna 1986 perustetun Sähköpalvelu Mustonen oy:n vuoden 2018 liikevaihto oli 1,9 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli kahdeksan henkilöä. Yrityskaupan jälkeen kaikki yrityksen työntekijät siirtyvät Kainuussa ja Koillismaalla toimivan Paikallis-Sähkö oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Myös Sähköpalvelu Mustosen yrittäjät Tarmo Mustonen ja Jukka Soini siirtyvät Paikallis-Sähkön palkkalistalle.

Kaupan jälkeen Quattro Mikenti Groupiin (QMG) kuuluva Paikallis-Sähkö työllistää noin 130 sähköurakoinnin ja -huollon ammattilaista. Yhtiöllä on toimipisteet Kajaanissa, Kuhmossa, Kuopiossa, Kuusamossa, Oulussa, Paltamossa, Sotkamossa ja Suomussalmella.

– Hienoa, että saamme Tarmon ja Jukan tiimeineen Paikallis-Sähkön riveihin. Vahvistamme palvelukykyämme Koillismaalla, kun saamme lisää alueen tuntevia ja kokeneita tekijöitä samaan joukkueeseen. Alueella on kasvavaa kysyntää paitsi sähköurakoinnille, myös huollolle sekä muulle sähköalan erikoisosaamiselle, Paikallis-Sähkön toimitusjohtaja Timo Keränen sanoo QMG:n tiedotteessa.

Timo Keränen nimitettiin Paikallis-Sähkön toimitusjohtajaksi 1.1.2020. Yhtiötä aiemmin johtanut Jukka Kivimäki jatkaa QMG-konsernissa asiantuntijatehtävissä.