Vaasan sähkö myy tytäryhtiönsä Raveran Elveralle

14.5.2020

Vaasan sähkö oy myy tytäryhtiönsä oy Ravera ab:n Elvera oy:lle. Yhtiö työntekijöineen siirtyy osaksi Elvera-konsernia tänään 14.5.

Vaasan sähkö myy tytäryhtiönsä Raveran Elveralle. Kuva Ravera.

– Elvera on alan suurimpia toimijoita Suomessa, mikä tuo myös Raveralle paremmat edellytykset sähköurakointialan kiristyneessä kilpailutilanteessa, Vaasan sähkön toimitusjohtaja Stefan Damlin toteaa.

– Kaupan ansiosta Vaasan seudulla on vahvempi verkkourakointiyhtiö, mikä on tärkeää myös sähkön toimitusvarmuusnäkökulmasta.

– Elveran toiminta- alue on ollut Itä- ja Kaakkois-Suomessa, mutta laajeneminen maantieteellisesti on strategiamme mukainen. Yrityskaupan myötä toimintamme laajenee myös Länsi-Suomeen, Elveran toimitusjohtaja Arto Nieminen sanoo.

Ravera on verkostopalveluita tarjoava yritys ja toimii pääasiassa Vaasan seudulla. Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sillä on noin 30 työntekijää. Kesäkuun lopulla Raveran uutena toimitusjohtajana aloittaa Leif Smeds.

Elvera on yhdistetty Suur-Savon sähkötyö oy:n, Lappeenrannan verkonrakennus oy:n ja Kyvera oy:n verkonrakennustoiminnoista. Yrityksessä työskentelee yli 300 ammattilaista.