Talotekniikkahuollon osaaja ORS Service liittyy QMG:hen

15.6.2020

Pietarsaarelainen ORS Service oy liittyy talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group oy:hyn (QMG). Yhdistyminen kasvattaa QMG:n huoltopalveluiden tarjoomaa Pohjanmaalla. Konserniin kuuluu lähiseudulla entuudestaan Kokkolan LVIS-palvelu oy.

ORS Service jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja 18:lla ammattilaisillaan, ja omistajat Stefan Björkman, Ole Cederberg ja Roger Sundstedt tulevat QMG-konsernin osakkaiksi. ORS Service keskittyy talotekniikan huoltopalveluiden tarjoamiseen teollisuus- ja toimitilakiinteistöihin Pohjanmaalla ja rannikkoseudulla.

– Jatkamme palvelukonseptilla, jonka määritimme 16 vuotta sitten yritystä perustettaessa. Asiakaskuntamme edustaa monipuolisesti teollisuutta ja erilaisia toimitilakiinteistöjä, ORS Servicen toimitusjohtaja Stefan Björkman tiivistää.

QMG-konserni on muutamassa vuodessa kasvanut Suomen kolmanneksi suurimmaksi talotekniikkayritykseksi. Yritysostoja aiotaan tehdä tulevaisuudessakin, ja kovassa kasvuvauhdissa paikallisuuden merkitys on keskiössä.

– Haluamme laajentaa verkostoamme koko maan kattavaksi ja tarjota palveluita paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Olemme usein todenneet, että talotekniikkaliiketoiminta on suurelta osin paikallista, joten meidän on oltava vahvoja kaikilla alueilla. Erityisesti meitä kiinnostavat alan kärkeä edustavat talotekniikan palveluyritykset, QMG:n Pohjois-Suomen aluetta johtava Heikki Kiiskilä kertoo.