Ville Hasanen voitti Sähkögolfin

15.8.2019

Järjestyksessään 29. Sähkögolf pidettiin 1.–2.8. Suur-Helsingin Golf oy:n Espoon Luukin kentällä. Kisan järjesti STUL ry ja sponsorina oli Schneider Electric Finland oy.

Sähkögolfiin osallistui tänä vuonna noin 140 pelaajaa. Joukkueita kisassa oli 25. Tasoituksellisen lyöntipelin voiton vei oy Airam ab:n Ville Hasanen tuloksellaan 68 lyöntiä. Hänen henkilökohtaista ja kentän vaikeutta mittaava slope-tasoituksensa oli 8. Hasanen oli myös tasoituksettoman lyöntipelin paras tuloksella 76 lyöntiä.Sähkögolfin tasoituksettoman työntipelin voittajatrio.Tasoituksettoman lyöntipelin voittajatrio: kolmanneksi tullut Marko Metsäranta, voittaja Ville Hasanen ja toiseksi sijoittunut Pasi Hyyppä.

Timo Tikkanen ABB Industrial Solutions oy:stä voitti miesten pistebogey-kisan tuloksella 37 pistettä. Saman kisan naisten sarjan voitti SLO oy:n Tiina Rinne tuloksella 38 pistettä. Torstaina lähimmäksi lippua löi SLO oy:n Tom Saura ja pisimmän draivin Korson sähköyksikkö oy:n Harri Suojoki. Perjantaina pisimmän draivin löi Maxisat oy:n Veijo Blom.

Naisten sarjan kolme ensimmäistä.Naisten sarjan kolme ensimmäistä paremmuusjärjestyksessä: Tiina Rinne, Carola Meckelborg ja Tarja Havukorpi.

Joukkuekilpailussa parhaan tuloksen tekivät MÄSÄn Antti ja Sami Lari yhteistuloksella 35. Antti pelasi pistebogeyn tuloksella 35 ja Sami lyöntipelin nettotuloksella 70. Toiseksi tulivat Lasimestarit Jarmo Harju ja Pentti Anttila tuloksella 37 ja kolmanneksi sijoittuivat MPG-Teamin Timo Niemi ja Ville Hasanen tuloksella 40.

Ensi vuonna Sähkögolf pelataan 7. - 8.8. Pelipaikka ilmoitetaan myöhemmin.