Paikallissähkö ostaa Palosaaren sähkön

16.6.2020

Kajaanilainen Paikallissähkö oy vahvistaa asemiaan Koillismaalla ostamalla kuusamolaisen asuntokohteiden osaajan, Palosaaren sähkö oy:n, sähköurakointiliiketoiminnan.

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group oy:hyn kuuluva Paikallissähkö ostaa liiketoimintakaupalla sähköurakointitoiminnan Palosaaren sähköltä, jonka henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Paikallissähkölle. Vuonna 2016 perustetun Palosaaren sähkön liikevaihto on noin 0,5 miljoonaa euroa ja se työllistää kuusi ammattilaista.

Kaupan jälkeen Paikallissähkö työllistää noin 150 sähköurakoinnin ja -huollon ammattilaista Pohjois-Suomessa. Myyjä Keijo Palosaari jatkaa entisissä tehtävissään.

Yhtiöiden yhdistyminen on luontevaa jatkoa aiemmalle yhteistyölle: Keijo Palosaari on aikoinaan toiminut kahdeksan vuotta työnjohtajana Sähköpalvelu Mustosella, jonka liiketoiminnan Paikallissähkö osti kuluvan vuoden alussa. Lisäksi Palosaaren sähkön sähköasentajia on ollut pitkään vuokrattuina Paikallissähkön useilla urakkatyömailla.

– Vahvistamme palvelukykyämme Koillismaalla, kun saamme joukkoomme lisää alueen tuntevia ja kokeneita tekijöitä. Alueella on kasvavaa kysyntää paitsi sähköurakoinnille, myös huollolle sekä palo-, automaatio- ja turvajärjestelmien osaamiselle, Paikallissähkön toimitusjohtaja Timo Keränen toteaa.

– Muodostamme yhdessä vahvan yhdistelmän sähköalan suunnittelu- ja projektiosaajia sekä asentajia. Osana Paikallissähköä ja QMG:tä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajempaa palveluvalikoimaa, Keijo Palosaari arvioi.