Reima Alanko Suomen Talotekniikka-konsernin toimitusjohtajaksi

16.9.2020

Suomen Talotekniikka -konsernin perustaja ja suurin henkilöosakas Arto Turunen siirtyy toimitusjohtajan tehtävästä hallituksen puheenjohtajaksi.

Konsernin uutena toimitusjohtajana aloittaa 21.9.2020 alkaen LVI-insinööri Reima Alanko (44). Alanko siirtyy STT-konserniin Are oy:n palveluksesta, missä hän on toiminut Etelä-Suomen LVI-urakoinnin johtotehtävissä.

– Reimalla on pitkä kokemus ja vahvat näytöt talotekniikkaliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Hänen on luontevaa ottaa vastaan ison organisaation toimitusjohtajan tehtävät. Konserni on hyvässä kunnossa ja uskon, että STT-konsernin henkilökunta ja konsernin asiakkaat hyötyvät Reiman kokemuksesta isoista organisaatioista ja vaativista projekteista, konsernin tuleva hallituksen puheenjohtaja Arto Turunen sanoo.

Taloteknisiin LVISAK-palveluihin keskittyneen STT-konsernin liikevaihto oli viime vuonna 53 miljoonaa euroa. Yli 300 talotekniikan ammattilaista työllistävän konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Mikkelissä, Mäntsälässä ja Pieksämäellä.