DNA myy antenniverkon maksu-tv -liiketoimintansa Digitalle

17.7.2019

DNA oyj on sopinut antennitelevisioverkon maksu-tv-liiketoiminnan myynnistä Digita oy:lle. Kauppa vaatii vielä kilpailuviranomaisten hyväksynnän.

Antennitelevisioverkon maksu-tv-liiketoiminta ja DNA:n antenniverkon maksutelevisioasiakkaat siirtyvät sopimuksen mukaisesti Digitalle 1.1.2020. DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisäsen mukaan nyt myytävä antenniverkon maksu-tv-liiketoiminta on ollut vain pieni osa DNA:n televisiopalvelujen kokonaisuutta.

– Näkemyksemme mukaan Digitalla on vahvana antenniverkon osaajana parhaat edellytykset tämän liiketoiminnan ja palveluiden kehittämiseen, Väisänen sanoo yhtiön tiedotteessa.

Digitan vt. toimitusjohtaja Markus Ala-Hautalan mukaan yhtiön tavoitteena on kehittää ja laajentaa antenni-tv-verkon maksu-tv -palveluja sekä laajentaa maksu-tv:n peittoaluetta nykyisestä ja tarjota näin yhä useammalle tv-katsojalle mahdollisuus tilata maksullisia sisältöjä.

– Digitalle on keskeistä antennitelevisiotoiminnan jatkuva kehittäminen ja kilpailukyvyn kasvattaminen. Meillä on erinomaiset edellytykset operoida myös maksu-tv -liiketoimintaa antenni-tv -verkossamme, Ala-Hautala sanoo.

Kauppa vaatii vielä kilpailuviranomaisten hyväksynnän, jota odotetaan syksyllä 2019. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.


Digitan tiedote

DNA:n tiedote