Kevään rakennusmessuilla vieraili kymmeniätuhansia kävijöitä

18.4.2019

Paikalliset sähköurakoitsijat osallistuivat omalla Löydä sähkömies  -osastollaan tammi-huhtikuussa kaiken kaikkiaan seitsemille  rakennusmessuille. Kävijämäärä tapahtumissa on merkittävä ja messuvieraissa on suuri asiakaspotentiaali myös sähköurakoitsijoille.

Messukierros jatkui maaliskuun puolessa välissä Lahden Raksamessuilla ja maalis-huhtikuun vaihteen Seinäjoen Pytingissä sekä huhtikuun alussa Joensuun Rakenna, sisusta, asu -messuilla. Tapahtumissa oli tuttuun tapaan runsaasti kävijöitä: Lahdessa noin 16 000, Seinäjoella lähes 13 000 ja Joensuussa noin 5 500. Talven ja kevään messuihin tutustui yhteensä yli 80 000 vierasta. Löydä sähkömies -osastolla oli yhteensä 36 alan ammattilaista 33 urakointiliikkeestä markkinoimassa yrityksiään ja niiden tuottamia palveluita kuluttajille.

Messuilla on suuri asiakaspotentiaali ja suorat kontaktit kuluttajiin ovat suureksi avuksi asiakashankinnassa. Erityisesti aloittelevalle yrittäjälle mahdollisuus luoda kontakteja asiakkaisiin on arvokas mahdollisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä.

Tänäkin keväänä sopimuksia kuluttajien kanssa tehtiin jo messujen aikana ja ensimmäiset tarjouspyynnötkin tulivat pian tapahtumien jälkeen. Liitto tarjoaa messuilla jaettavan materiaalin, mutta mukaan voi halutessaan ottaa myös omaa markkinointimateriaalia. Yhteistyökumppanit olivat tuttuun tapaan mukana Löydä sähkömies -osastoilla.

Yhteistyökumppaneina vuoden 2019 kiertueella ovat Airam Electric oy ab, Nvent Finland oy, Schneider Electric Finland oy, SGS Fimko oy ja Theben oy. Messukierros jatkuu syksyllä, 25. - 27.10. Vantaalla Omakoti-messuilla.