Jonne Järvinen Sähkösuunnittelijat NSS:n puheenjohtajaksi

20.11.2019

Insinööritoimisto Stacon oy:n varatoimitusjohtaja Jonne Järvinen valittiin Sähkösuunnittelijat NSS ry:n uudeksi puheenjohtajaksi yhdistyksen ravintola Pääpostissa Helsingissä 14.11. pidetyssä syyskokouksessa.

Jonne Järvinen on toiminut Sähkösuunnittelijat NSS ry:n hallituksessa neljä vuotta. Hän on toiminut myös nuorten suunnittelijoiden toimintaryhmän vetäjänä.

– Pyrkimyksenäni on ollut omaksua tietoa ja kehittää omalta osaltani alaa parempaan suuntaan. NSS:n puheenjohtajana on helppo jatkaa edeltäjieni hyvin hoidetun työn pohjalta. Rakennusala elää murrosta ja sähkösuunnittelijat voisivat olla monella saralla suunnannäyttäjinä. Tavoitteenani on myös kehittää yhdistyksen toimintaa noususuhdanteisesti ja korostaa ammattitaitoisen suunnittelijan roolia tilaajan hyväksi. Suunnittelija on luotettava kumppani, Järvinen sanoo NSS:n tiedotteessa.

NSS:n hallituksessa uusina jäseninä aloittavat AH-Talotekniikan projektipäällikkö Pekka Aho ja Granlund Tampere oy:n osastonjohtaja Petri Korventausta. Hallituksessa jatkavat Insinööritoimisto Tauno Nissinen oy:n toimitusjohtaja Mikko Yrjönen, Rejlers Finland oy:n suunnittelupäällikkö Mika Lamminen, Sweco Talotekniikka oy:n suunnittelujohtaja Jyri Renkola ja Sähkötekniikka oy Kari Sirénin projektipäällikkö Aira Rossi.