Verkosto-messut Tampereella 23. - 24.1.2019

21.1.2019

Sähkö- ja tietoverkkoalan ammattilaisille suunnatut Verkosto-messut järjestetään Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 23. - 24.1.2019.

Tänä vuonna Verkosto-messujen teemoina ovat yhteisrakentaminen, älykkäät kaupungit ja älykäs liikenne, työturvallisuus ja kyberturvallisuus. Messujen tietoiskujen aiheisiin kuuluvat esimerkiksi tulevaisuuden sähköverkkojen arkkitehtuuri, tietoliikenneverkkojen rakentamisen uudet ratkaisut, kaupunkien älykäs liikenne ja infra, sähkönjakelun automaatio ja langattomien etäyhteysratkaisujen tietoturva.

Messujen yhteydessä järjestettävässä Verkkopäivät 2019 -seminaarissa syvennytään keskiviikkona Virve-viranomaisverkon kehittämiseen, taajama-alueiden kuituhanketoteutuksiin ja kyberturvallisuuteen. Torstaina seminaarissa keskitytään erityisesti 5G-verkkojen rakentamiseen.

Energiateollisuuden keskiviikkona järjestämässä Älykäs energiajärjestelmä -iltapäiväseminaarissa käsitellään yhteisrakentamista, tulevaisuuden sähköverkkoihin liittyviä TEMin Älyverkkotyöryhmän ehdotuksia, sähköisen liikenteen visioita ja televerkkojen roolia älykkään infran mahdollistajana. Lisäksi seminaarissa jaetaan Vuoden Verkostoteko -palkinto.

Messujen yhteydessä järjestetään myös erityisesti alan opiskelijoille suunnattu kesätyö- ja rekrytointitapahtuma. Messuille on ilmainen bussikuljetus Tampereen rautatieasemalta.

 

Verkosto-messujen sivut

Verkkopäivät-seminaarin ohjelma

Älykäs Energiajärjestelmä -seminaarin ohjelma