Sähköalan kehittämispalkinto Granlundin Kari Kalevalle

21.11.2019

Vuoden 2019 Sähkö- ja telealan kehittämispalkinto on myönnetty Granlund oy:n Senior Advisor Kari Kalevalle.

Olli-Heikki Kyllönen, Kari Kaleva ja Inka-Liisa Ahokas.

Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton emeritus toimitusjohtaja Olli Heikki-Kyllönen ja Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiön asiamies Inka-Liisa Ahokas luovuttivat palkinnon Kari Kalevalle Sähköurakoitsijapäivillä Hämeenlinnan Aulangolla 21.11.

Valintaperustelujen mukaan sähkövoimatekniikan insinööri Kari Kaleva, 64, on koko mittavan sähkösuunnittelu-uransa ajan ollut aktiivisesti mukana kehittämässä sähköistysalan suunnittelu- ja hankintaprosesseja. Hän on osallistunut esimerkiksi S2010-nimikkeistön, talotekniikan tehtäväluettelon ja sähköisen talotekniikan hankesuunnitteluohjeiston laadintaan.

Tunnustuksen valintakriteerien mukaan kaikissa näissä hankkeissa Kalevan panos on ollut keskimääräistä osallistujaa suurempi ja monesti hankkeen hyvän lopputuloksen kannalta ratkaisevan tärkeä. Varsinaisessa päivätyössään Kalevalla on ollut ratkaiseva rooli Granlund oy:n kehittymisessä yhdeksi sähkösuunnittelun ehdottomista edelläkävijäyrityksistä Suomessa.

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö on jakanut Sähkö- ja telealan kehittämispalkinnon vuodesta 1996 lähtien. Palkinnon arvo on 3 000 euroa.

  

Lisätietoja Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton sivuilla