Ensto osti Mount Kelvinin valaistuksen ohjausjärjestelmän

22.8.2019

Ensto on ostanut Mount Kelviniltä oikeudet yhtiön kehittämään Workspaces -valaistuksen ohjausjärjestelmään.

Jatkossa Ensto Workspaces -nimellä tunnettava valaistuksen ohjausratkaisu mahdollistaa esimerkiksi toimistojen valaisimien yksittäisen säätämisen ja tarjoaa ihmisille helpon tavan säätää itse omien työpisteidensä tai vaikkapa neuvotteluhuoneiden valaistusta.

Enstolla tuotteen kehittäjäksi nimetyn Toni Anttilan mukaan Workspaces-ratkaisu hyödyntää langatonta, Suomessa kehitettyä Wirepas Mesh -verkkoteknologiaa, joka mahdollistaa hajautettujen valaisimien ja anturien paikallistamisen ja tunnistamisen.

– Ensto Workspaces -ratkaisulla pystymme tarjoamaan yksilöllisen ja helppokäyttöisen valaistuksen ohjauksen toimistoihin. Valolla on suuri merkitys työntekijöiden viihtyvyyteen ja tuottavuuteen. Lähden innolla kehittämään ratkaisua, joka luo paremman työntekijäkokemuksen, Anttila kertoo.

Järjestelmän kehittänyt helsinkiläinen ohjelmistoyritys Mount Kelvin keskittyy jatkossa hotellien toimintojen ohjaamiseen ja digitalisoimiseen kehittämiinsä ohjelmistoratkaisuihin. Vuonna 2014 perustetun, 15 henkeä työllistävän yrityksen pääkonttori on Helsingin Kalasatamassa.

 

Enston tiedote