Tänään vietetään Sähkön päivää

23.1.2019

Tänään 23.1. on pohjoismainen Sähkön päivä, joka muistuttaa, kuinka suuri merkitys sähköllä on hyvinvoinnillemme. Yhteiskunnan sähköistyminen hidastaa myös ilmaston lämpenemistä.

Sähkön päivä järjestetään nyt neljännen kerran.

Sähkön päivä järjestetään nyt neljännen kerran.

Yhteispohjoismainen Sähkön päivä järjestetään nyt neljännen kerran. Päivän tavoitteena on nostaa esille sähköä ja sen merkitystä hyvinvoinnin mahdollistajana.

Päivän ohjelmassa on esimerkiksi Espoon kauppakeskus Sellossa kello 12.00 - 19.00, Vaasan kauppakeskus Rewell Centerissä kello 10.00 - 19.00 ja Tampereella Ratinan kauppakeskuksessa kello 16.00 - 20.00 järjestettävät tapahtumat.

Ammattilaisille tapahtuma näkyy Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa tänään käynnistyvillä Verkosto 2019 -messuilla.

Tapahtumissa pääsee esimerkiksi polkemaan vauhtia autoradan menopeleihin suurilla dynamoilla varustetuilla kuntopyörillä sekä kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja nykyaikaisten sähköistysratkaisujen mahdollisuuksista.

Tapahtumien järjestäjinä toimivat sähkö- ja energia-alan yritykset ja järjestöt lahjoittavat paikkakunnasta riippuen 1 - 5 euroa jokaisesta päivän aikana ajetusta kierroksesta Hope ry:lle vähävaraisten perheiden tukemiseen.


Sähköturvallisuuden edistämiskeskus STEK ry:n Sähkön päivän tiedote

Sähkön päivä Espoossa
Sähkön päivä Vaasassa
Sähkön päivä Tampereella