Onnisen Helsingin suurmyymälä avattiin ilman juhlia

24.3.2020

Onninen avasi Suomen toiseksi suurimman Mega Express -myymälän Helsingin Pasilaan 23. maaliskuuta.

Ilmalan varikkoalueella sijaitseva myymälä on lähes yhtä suuri kuin Onnisen Vantaan Koivuhaan myymälä. Uuden myymälän pinta-ala on 5 100 neliömetriä. Onnisen Express -myymälöistä vastaavan johtajan Kimmo Huttusen mukaan myymälän sijainti on optimaalinen eteläisen Helsingin suuria työmaita ja kantakaupungin kohteita ajatellen.

–  Pasilan myymälän sijainti on erityisen onnistunut. Asiakkaiden ei tarvitse enää ajaa kehäteiden varteen, kun keskusta-alueen työmailta on helppo poiketa Pasilassa, Huttunen sanoo.

Myymälä avattiin poikkeustilanteessa matalalla profiililla ilman ohjelmaa, erikoistarjouksia ja tarjoilua. Huttusen mukaan Onnisen myymälöiden toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti, mutta varotoimenpiteitä on tehostettu K-ryhmän kaikkia myymälöitä koskevan ohjeistuksen mukaisesti.

– Kaikkeen käsienpesuun ja desinfiointiin kiinnitetään erityistä huomiota, kyniä ei vaihdella ja yritetään pitää muutenkin vähän enemmän etäisyyttä, Huttunen kertoo.

Kevään Onnimarkkinat näkyvät tarjouksina myymälöissä ja verkossa, mutta kaikki tuote-esittelyt ja asiakastilaisuudet on toistaiseksi peruttu. Huttusen mukaan virustilanne näkyy tällä hetkellä erityisesti pääkaupunkiseudulla.

– Maakunnassa, missä tartuntoja on vähemmän, ihmisillä on selvästi rauhallisempi fiilis ja elämä jatkuu normaalimpana. Joitakin työmaita on laitettu kiinni, mutta toistaiseksi kauppa käy vielä aika hyvällä tempolla. On muistettava, että tuotteillamme taataan myös huoltovarmuutta, eli asiakkaidemme kanssa meillä on iso rooli yhteiskunnan pyörittämisessä poikkeustilanteenkin aikana, Huttunen kertoo.

   
Onnisen poikkeustilaohjeet asiakkaille