QMG myy Venäjän liiketoimintonsa ja keskittyy Suomeen

24.7.2019

Quattro Mikenti Group oy myy Venäjän-liiketoimintonsa paikalliselle johdolle ja keskittyy vahvistamaan markkinaosuuttaan Suomessa.

Quattro Mikenti Groupin pitkäaikainen Venäjän maajohtaja Östen Björkman ostaa konsernilta Suomeen rekisteröidyn Quattroservices International Operations -yhtiön, johon kuuluu kolme venäläistä tytäryhtiötä. Yhtiöiden palveksessa on noin 130 työntekijää ja liikevaihtoa noin 20 miljoonaa euroa. Björkman on työskennellyt talotekniikkaurakoinnin johtotehtävissä Venäjällä vuodesta 1993 alkaen.

Östen Björkman.

– Jatkamme Venäjällä samoilla selkeillä periaatteilla kuin tähän saakka: palvelemme kansainvälisiä rakennuttajia ja tarjoamme parasta laatua niin teknologiassa kuin asennuksissa. Olemme vahvoja muun muassa teollisuuden urakoinnissa ja kauppakeskusten huollossa ja kunnossapidossa. Uskon, että näiltä markkinoilta löytyy riittävästi kannattavia projekteja jatkossakin. Venäjällä pärjää, kun suhtautuu riskeihin ja mahdollisuuksiin ennakkoluulottomasti sekä oppii sopeutumaan jatkuvaan muutokseen, Björkman kertoo yhtiön tiedotteessa.

Quattro Mikenti Groupin toimitusjohtaja Kimmo Liukkosen mukaan yritys keskittyy jatkossa kasvattamaan markkinaosuuttaan Suomessa erityisesti talotekniikkahuollossa ja -urakoinnissa sekä sairaalarakentamisessa. QMG-konserniin kuuluu kolmekymmentä tytäryritystä yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla. Konsernin palveluksessa on yli 700 LVI- ja sähköalan ammattilaista.