Are myy Venäjän liiketoiminnan Ville Paasoselle

26.10.2020

Are oy luopuu Venäjän Pietarin alueen liiketoiminnastaan ja keskittyy Suomen ja Ruotsin toimintojen kehittämiseen.

Are on allekirjoittanut sopimuksen Venäjän liiketoiminnoistaan vastaavaan OOO Aren osakekannan myynnistä yrityksen johtajalle Ville Paasoselle, joka on johtanut Arella Venäjän liiketoimintaa vuodesta 2015 lähtien.

Are on toiminut Pietarin alueella Venäjällä lähes 80 talotekniikka-alan ammattilaisen voimin ja sen vuoden 2019 liikevaihto oli noin 5 miljoonaa euroa. Viime vuosina Are on toteuttanut Venäjälle muun muassa Zenit jalkapalloareenan sähköasennustöitä sekä vastannut monien kansainvälisten ja paikallisten yritysten kiinteistöpalveluista. OOO Are saa käyttää Aren logoa ja tavaramerkkiä vuoden 2021 loppuun asti.

– Olemme iloisia, että Ville Paasonen jatkaa yhtiön omistajana ja toimitusjohtajana. Vuosien mittaan olemme onnistuneet kehittämään Pietarin alueella liiketoimintaa ja meidät tunnetaan laadukkaista talotekniikkapalveluista. Perheyrityksenä meille oli tärkeää löytää uusi omistaja, joka haluaa jatkaa toiminnan kehittämistä ja sitoutuu pitämään huolta työntekijöistämme, asiakkaistamme ja toimittajistamme, Aren toimitusjohtaja Heikki Pesu kertoo yhtiön tiedotteessa.