Sähköneliö ostaa osake-enemmistön Pertunmaan LVI-asennuksesta

30.4.2019

ESP-konserni vahvistaa asemaansa Päijät-Hämeen talotekniikkamarkkinoilla, kun konserniin kuuluva Sähköneliö oy ostaa Päijät-Hämeen ja pk-seudun talousalueilla toimivan Pertunmaan LVI-asennus oy:n osake-enemmistön.

Osakekaupassa Pertunmaan LVI-asennuksen omistaja Veini Kämppi myy 70 % osakkeistaan Sähköneliölle. Pertunmaan LVI-asennus on vuonna 1996 perustettu yritys, joka toimii uudisrakentamisen ja peruskorjauskohteiden vaativissa LVI-projekteissa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli noin 3,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 15.

Yrityskaupan jälkeen Pertunmaan LVI-asennus jatkaa toimintaansa itsenäisenä yhtiönä eikä yrityskaupalla ole vaikutuksia asiakkuuksiin tai henkilöstöön. Yhtiön toimitusjohtajaksi nimitetään Kari Ala-Röyskö ja Veini Kämppi toimii projektipäällikkönä.

ESP-konsernin emoyhtiö on ESP Suomi oy, joka toimii Keski-Suomessa ja pk-seudulla tarjoten laajat talotekniikkapalvelut. Muut konserniyhtiöt ovat KLA-talotekniikka oy, joka toimii talotekniikkaurakoinnissa pääkaupunkiseudulla sekä ESP-tekniikka oy ja Hämeen Air Service oy, jotka toimivat Pirkanmaan alueella. ESP-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 30,1 miljoonaa euroa ja konsernin henkilöstömäärä on noin 200.