Caruna palkitsi hyviä turvallisuussuorituksia

31.1.2020

Carunan viidettä kertaa jakaman turvallisuuspalkinnon saivat Netel oy, N3M oy ja Jaki-Matik oy.

Ensimmäisen palkinnon sai tänä vuonna Carunan pitkän linjan yhteistyökumppani Netel oy. Palkinnon perusteluiden mukaan yhtiön sitoutuminen turvallisuuteen näkyy läpi koko organisaation erinomaisena asenteena.

Toisen palkinnon sai N3M oy Karjaalta; ammattitaitoinen puurtaja, josta on saatu paljon positiivista palautetta, ja jonka kokonaisvaltainen turvallisuuden hallinta, mukaan lukien projektien dokumentointi, on erinomaisella tasolla. Kolmas palkinto annettiin naantalilaiselle Jaki-Matik oy:lle, jonka asenne turvallisuutta kohtaan on niin ikään ykkösluokkaa.

Ensimmäisen palkinnon arvo on 6 000 euroa, toisen 2 000 ja kolmannen tuhat euroa. Voittorahat toivotaan käytettävän turvallisuutta ylläpitävään tai kehittävään toimintaan. Caruna korostaa, että turvalliset työmaaolosuhteet, sähköturvallisuuteen vaikuttavien riskien tunnistaminen ja hallinta sekä ammattitaitoiset työntekijät ovat sähköverkon rakentamisen peruspilareita.

– Kun ne ovat kunnossa vältymme henkilövahingoilta ja vaaratilanteilta - sekä sähkönjakelun häiriöiltä. Tänään palkitut kolme yhteistyökumppaniamme ovat osoittaneet erinomaista osaamista näillä osa-alueilla, Carunan verkkojohtaja Kosti Rautiainen sanoo yhtiön tiedotteessa.